Ny ordning for små VE-teknologier på vej | Energinet

Ny ordning for små VE-teknologier på vej

Publiceret d. 29.7.2010 13.28

I den nyligt indgåede politiske energiaftale fremgår det, at en ny ordning for tilskud til udbredelse af små VE-teknologier (vedvarende energi, red.) er undervejs. Energiaftalen lægger op til, at tilskudsordningen skal løbe over fire år, hvor der hvert år kan ydes 25 millioner kroner i støtte. Ordningen skal finansieres via PSO-midler.

Lige nu afventer Energinet en opdatering af elforsyningsloven, der skal sikre det juridiske lovgrundlag for ordningen. Energinet.dk forventer at kunne udbyde de første 25 millioner kroner i løbet af foråret. Der vil komme yderligere information om støtteordningen her på hjemmesiden, når lovgrundlaget er på plads.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.