Ny prisportal for elpriser | Energinet

Ny prisportal for elpriser

Publiceret d. 29.7.2010 13.20

Ny prisportal skal give forbrugerne lettere adgang til informationer om elpriser.

Dette er en af konklusionerne fra et projektet, der er udviklet i samarbejde mellem Energnet.dk, Energistyrelsen, Dansk Energi, Energitilsynets Sekretariat og Forbrugerstyrelsen. Projektets omdrejningspunkt er, at fremme konkurrencen på el-detailmarkedet for de små og mellemstore forbrugere. Prisportalen skal afløse den nuværende Elpristavle.

Rapporten sætter fokus på at skabe en større gennemsigtighed på markedet, så forbrugerne i højere grad kan gennemskue valgmulighederne. Projektgruppen har analyseret mulighederne for konkurrencen på markedet og kommer med anbefalinger til, hvordan konkurrencen kan forbedres, og ikke mindst hvordan forbrugerne i større omfang kan opnå større gennemsigtighed, billigere priser eller bedre produkter.

Læs mere i rapporten 'Forbedret konkurrence på el-detailmarkedet for små og mellemstore forbrugere, Juni 2008'

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.