Gå til hovedindhold

Nye datoer for borgermøder om kystnære havmølleparker

Publiceret d. 15.7.2015 10.44
I dag den 15. juli er VVM-redegørelserne for de to kystnære havmølleparker i Sejerø Bugt og Smålandsfarvandet offentliggjort. Energinet.dk inviterer til borgermøder i begyndelsen af september.
​Med offentliggørelsen af VVM-redegørelserne har Energistyrelsen og Naturstyrelsen indledt en 10 uger lang offentlighedsfase, hvor borgere, organisationer og virksomheder kan komme med bemærkninger til planerne om de to havmølleparker.
VVM-redegørelserne skulle have været offentliggjort i maj, men blev forsinkede. Det betød, at Energinet.dk måtte aflyse de planlagte borgermøder. For de øvrige fire kystnære havmølleparker har der været holdt borgermøder.
 
 
 
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.