Gå til hovedindhold

Nyt Smart Energi-magasin ser dagens lys

Publiceret d. 19.3.2014 10.58
Energinet.dk og Dansk Energi udgiver i dag nyt magasin om smart grid. Du finder link til onlineudgave nederst i artiklen.
​Magasinet #Smart Energi sætter fokus på fremtidens energisystem, og hvordan vi smart udnytter vedvarende energi i et stadig mere elektrificeret samfund.
Udgangspunktet er at sikre en bred formidling af alle de resultater, der skabes fra forsknings-, udviklings- og demonstrationsprojekter, som finansiers af de danske og europæiske energiteknologiprogrammer.
 
- Danmark ligger nr. 1 i Europa inden for Smart Grid, når det gælder teknologi og elproduktion. Men vi mangler stadig forbrugssiden, hvor kunderne får mulighed for at bidrage med fleksibilitet i forbruget, når der er behov, siger udviklingsdirektør i Energinet.dk, Dorthe Vinther.
 
Det og meget andet kan du læse mere om i den allerførste udgave af det nye halvårlige magasin #Smart Energi, der udgives som et samarbejde mellem Dansk Energi og ForskEL-programmet ejet af Energinet.dk.
 
Læs magasinet her.
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.