Gå til hovedindhold

Nyt overblik over vindmølleprojekter under VE-loven

Publiceret d. 24.2.2011 13.31
Front Office El har udviklet et projektkort og projektskema, som viser en oversigt over de vindmølleprojekter, der er under sagsbehandling under VE-lovens ordninger.

Det nye kort og skema giver mulighed for at se, hvor langt de forskellige projekter er i sagsbehandlingsforløbet til gavn for både naboer, opstillere, kommuner og andre interessenter.

- Med det nye projektkort kan naboer hurtigt få et overblik over, i hvilken periode de skal anmelde krav om erstatning, eller hvornår de har mulighed for at købe andele i de nye vindmøller. Derudover kan kommuner se informationer om grøn ordning. Vi er glade for at kunne præsentere en samlet oversigt, da forskellige interessenter har efterspurgt at kunne finde alle oplysninger et sted, siger Janine Lindberg.

Nye projekter bliver tilføjet både projektkortet og projektskemaet i starten af høringsperioden for kommuneplantillægget med tilhørende VMM-redegørelse.

Front Office El står for administrationen af de 4 ordninger under Lov om fremme af vedvarende energi (VE-loven).

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.