Gå til hovedindhold

Øvelse på gaslageret i Lille Torup ved Viborg

Publiceret d. 18.9.2012 15.26
Af 38;#Sanne Safarkhanlou
Politi, brandvæsen og beredskabsvæsnet er i øjeblikket samlet ved Energinet.dk's gaslager i Lille Torup ved Viborg. Der er tale om en øvelse - og der er ingen fare på færde.

Et par minutter i 16 gik Energinet.dk i gang med en øvelse på Energinet.dk's gaslager i Lille Torup ved Viborg. Øvelsen har medført blå blink og et stort antal brandbiler i området. Men der er kun tale om en ufarlig øvelse.

Øvelsen er annonceret i den lokale dagspresse.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.