Gå til hovedindhold

Plan for sikker naturgasforsyning - giv os din kommentar

Publiceret d. 2.9.2010 10.59
Energinet.dk efterspørger nu kommentarer til Naturgasforsyningssikkerhedsplan 2008 fra dig, der har interesse i eller viden om naturgasforsyningssikkerhed.

For andet år i træk udarbejder Energinet.dk i samarbejde med distributionsselskaberne en naturgasforsyningssikkerhedsplan til Energistyrelsen. Ud over at se tilbage på det år, der er gået, er formålet at redegøre for naturgasforsyningen et år frem og 10 år frem.

I dette års plan har vi dog set helt frem til 2025. Her er situationen for naturgasforsyningen markant anderledes end i dag, da naturgasproduktionen i den danske del af Nordsøen vil være delvist eller helt aftaget.  

Du kan kommentere på denne og andre problemstillinger i planen indtil 14. november 2008. Kommentarerne vil blive bearbejdet og indarbejdet i planen i den udstrækning, det er muligt.

Send din kommentar til Malene Hein Nybroe (mhn@energinet.dk) eller Bjarne Donslund (bdo@energinet.dk), der også kan supplere med yderligere oplysninger.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.