Pressemeddelelse: De systemansvarlige i Europa danner ny organisation | Energinet

Pressemeddelelse: De systemansvarlige i Europa danner ny organisation

Publiceret d. 29.7.2010 13.20

De administrerende direktører for 36 europæiske transmissionsselskaber fra 31 lande har underskrevet en aftale om dannelsen af en ny organisation "The European Network of Transmission System Operators for Electricity" (ENTSO-E).

Den nye organisation skal styrke det europæiske samarbejde bland de transmissionsansvarlige.

Læs pressemeddelelsen her

Kontaktperson:
Energinet.dk: Peder Østermark Andreasen, Adm. direktør, Tlf.  76224150

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.