Gå til hovedindhold

Rapport om gas til transport

Publiceret d. 24.4.2012 06.40
Vejkørsel med gas som brændstof udgør stadig under 1 % af den globale kørsel, men omfanget er steget betydeligt i de seneste år.
Traditionelt har naturgas og biogas ikke været anvendt til transportformål i Danmark, men der er stigende interesse for at undersøge mulighederne. I Sverige og Tyskland er der større aktivitet på området og Energinet.dk har derfor bedt COWI om at udarbejde et en rapport, som giver et overblik over erfaringerne fra Sverige og Tyskland med indførelse af gas i transportsektoren, og muligheden for at overføre disse erfaringer til danske forhold.
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.