Gå til hovedindhold

Regler for Gastransport på både dansk og engelsk

Publiceret d. 2.9.2010 10.59
Energinet.dk har besluttet, at Regler for Gastransport bliver udgivet både på dansk og engelsk samtidig, og at begge sprogversioner bliver juridisk bindende. Dette vil blive implementeret for kommende regler, dog først startende fra 1. oktober 2006.
Beslutningen om at udfærdige reglerne juridisk bindende på begge sprog er truffet efter en høring blandt aktørerne, som har givet en klar indikation af, hvad markedet ønsker.
 
Regler for Gastransport 6.0, som er den version, der er gældende på nuværende tidspunkt, er skrevet på engelsk som juridisk bindende sprog og har en dansk juridisk uforpligtende oversættelse. Denne version bliver justeret i version 6.1, som træder i kraft 1. maj 2006, og vil ligesom version 6.0 være juridisk bindende på engelsk med en dansk oversættelse.
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.