Gå til hovedindhold

Regler for biogas er nu let læst

Publiceret d. 10.3.2014 10.17
Energinet.dk har sammen med de øvrige netselskaber i Danmark udarbejdet en pixiudgave af Regler for Bionaturgas efter ønske fra biogasinteressenterne.
​Dokumentet er ikke juridisk bindende, men gengiver essensen i de juridiske ’Regler for tilførsel af opgraderet biogas (Bionaturgas) til det danske Gassystem’, som netselskaberne offentliggjorde den 1. maj 2013.
 
Den let læselige version har titlen ’Tilførsel af opgraderet biogas til gassystemet – kort fortalt’. Det er et dokument på 8 sider, som også indeholder illustrationer og henvisninger til yderligere information. Til sammenligning er Regler for Bionaturgas på 28 sider juridisk tekst.
 
Du finder dokumentet her.
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.