Rejsegilde:Fest for håndværkere og byggeri | Energinet

Rejsegilde:Fest for håndværkere og byggeri

Publiceret d. 29.7.2010 13.52
Arkitekternes streger står nu mejslet i beton i det markante byggeri på Tonne Kjærsvej i Erritsø, som til december bliver Energinet.dk's nye domicil.

De cirka 250 deltagere i rejsegildet på byggeriet så resultatet af de 88.000 mandetimer, håndværkerne indtil nu har lagt på pladsen.

- Energinet.dk har behov for en markant profil, og det får vi i det nye domicil. Bygningen skaber gode rammer, som indbyder til samarbejde og vidensudvikling sagde adm. direktør Peder Ø. Andreasen.

Arkitekt Henrik Hvidt, roste de mange håndværkere for at holde god orden på byggepladsen, og tolkede det som et løfte om god kvalitet i byggeriet.

Rigtig mange benyttede sig af chancen for en rundtur i det nye domicil. Det kæmpe telt, som er sat op over byggepladsen for at beskytte materialer og undgå fugtproblemer i det færdige hus, gjorde det muligt at færdes på byggepladsen i læ af den hårde vind, som susede udenfor.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.