Gå til hovedindhold

Reparation af Kontek-kablet forsinket

Publiceret d. 29.7.2010 13.28

Den seneste tids blæsevejr har forsinket reparationen af Kontek-kablet mellem Østdanmark og Tyskland med omkring to uger.

I februar blev det opdaget, at en af samlemufferne er utæt, og at der siver en lille mængde olie ud.

NKT Cables, som udfører reparationen fra kabelskibet HP Lading, er nu i gang med at montere to muffer og indsætte et lille stykke søkabel, men vinden har drillet, og derfor kommer kablet først i drift igen omkring den 1. april.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.