Gå til hovedindhold

Reparation af kabel mellem Sverige og Bornholm er i gang

Publiceret d. 29.7.2010 14.10
Hvis vejret arter sig, vil kablet mellem Bornholm og Sverige kunne tages i drift igen om tre uger.
Kablet blev revet over af et skibsanker den 22. december. Reparationsskibet H. P. Lading har de seneste dage arbejdet på at reparere kablet. Under arbejdet blev det klart, at der er behov for at udskifte en større del af kablet end først antaget, idet der er trængt havvand ind igennem en kabelmuffe. Det betyder, at der til den oprindeligt beregnede reparationstid må lægges ekstra fem arbejdsdage.
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.