Reserveanlæg klar til at assistere elforbrugerne på Bornholm | Energinet

Reserveanlæg klar til at assistere elforbrugerne på Bornholm

Publiceret d. 29.7.2010 14.09
Reserveanlæg klar til at assistere elforbrugerne på Bornholm

Otte dieselgeneratorer på tilsammen 10 MW er nu klar til at supplere elproduktionen på Østkrafts anlæg i Rønne. Generatorerne kommer i drift, hvis Østkraft som følge af tekniske fejl må drosle ned for elproduktionen på sine anlæg. Siden søkablet til Sverige blev revet over den 22. december, har elforsyningen på Bornholm været skrøbelig, og derfor har Energinet.dk i samarbejde med Østkraft skaffet midlertidige reserveanlæg.

Arbejdet med at reparere søkablet har i perioder ligget stille på grund af vejrforholdene, men de sidste dages stille vejr har givet gode betingelser for arbejdet

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.