Gå til hovedindhold

Resultat af udbud af reserveforsyning på Bornholm fra 2017 til 2021

Publiceret d. 22.6.2015 09.28
Energinet.dk indgår aftale med Østkraft Produktion om reserveforsyning på Bornholm.
Energinet.dk sendte i efteråret 2014 reserveforsyningen på Bornholm i udbud. Dette skete som led i opfyldelse af Energinet.dk’s strategi om fortrinsvist at anvende markedsbaserede metoder ved indkøb af systemydelser.

Vinder af udbuddet blev Østkraft Produktion.

Der er indgået en femårig aftale med Østkraft Produktion om reserveforsyning på Bornholm i perioden 01. januar 2017 – 31. december 2021.

Aftalen omfatter op til 94 MW reserver fra Rønneværket.
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.