Seminar om prisfølsomt elforbrug | Energinet

Seminar om prisfølsomt elforbrug

Publiceret d. 29.7.2010 14.06
Den 7. juni var Energi Industrien og Energinet.dk værter for et velbesøgt seminar om "Elforbrug: Systemtjenester og prissignaler - Gevinst for marked og samfund?
Både industri, myndigheder og forskningsinstitutioner fremlagde deres syn på potentialet i anvendelsen af prisfleksibelt elforbrug i Danmark. Endvidere blev perspektiverne og resultaterne i flere forsknings- og udviklingsprojekter præsenteret.
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.