Skagerrak 3 atter i drift 4. juli | Energinet

Skagerrak 3 atter i drift 4. juli

Publiceret d. 29.7.2010 13.20
Jævnstrømsforbindelsen Skagerrak pol 3 på 500 MW mellem Jylland og Norge genoptager driften fredag eftermiddag den 4. juli efter havariet på Tjele-transformeren i slutningen af august 2007. Nærmere information omkring det nøjagtige tidspunkt for idriftsættelsen fremgår Nord Pools hjemmeside.
    Også den norske transformer i Kristiansand har været fejlramt, men nu er begge transformere omsider kommet retur i repareret stand fra leverandørerne og er klar til idriftsættelse .
    Energinet.dk ejer og driver sammen med norske Statnett de tre Skagerrakforbindelser, som har en samlet kapacitet på 1000 MW.
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.