Gå til hovedindhold

Smart Grids ERA-Net indkalder ansøgninger til det tredje fælles udbud

Publiceret d. 11.6.2013 08.56
Kroatien, Norge, Polen, Sverige, Tyrkiet og Danmark er gået sammen om at udbyde forskningsmidler – i alt 3,2 mio. € - inden for Smart Grid-området.

Da et af de væsentligste mål med ERA-Nettet er at facilitere transnationale samarbejder mellem forskere og virksomheder skal ansøgninger have partnere fra mindst tre lande. Ansøgningsprocessen består af en to-trins procedure med frist for indsendelse af interessetilkendegivelser den 2. september 2013.

Det engelske opslag kan læses i sin fulde længde til på hjemmesiden for Smart Grids ERA-Net, hvorfra ansøgningen også skal indsendes.

Bemærk, at hvis man ikke allerede har udenlandske samarbejdspartnere, er der på hjemmesiden for Smart Grids ERA-Net en match-making funktion. Den giver mulighed for både at søge efter specifikke kompetencer samt uploade ens egen forskningsprofil.

Interesserede ansøgere anbefales også at kontakte forskningskoordinator Jeannette Møller Jørgensen.
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.