Gå til hovedindhold

Søkabel er installeret på platform

Publiceret d. 10.5.2012 10.40
Søkablet er nu trukket op på Danmarks største offshore transformerplatform. Dermed er den sidste store offshore installation veludført, og platformen forventes klar til brug midt i juni.

Endnu en større milepæl er rundet med succes i etableringen af offshore transformerstationen ved Anholt Havmøllepark.

Søkablet er trukket fra havets bund op på transformerplatformen, hvor den nu ligger på den bananformede konstruktion, som skal holde det enorme 220 kV kabel. Optrækningen af søkablet er den sidste af de større, vejrafhængige operationer, og igen kan delprojektleder Poul Damgaard og hans mandskab glæde sig over endnu en vellykket offshore operation.

Læs mere i Nyhedsbrev Anholt Havmøllepark

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.