Søkabel til Bornholm igen i drift | Energinet

Søkabel til Bornholm igen i drift

Publiceret d. 29.7.2010 14.09
Torsdag den 9. februar var arbejdet med at reparere søkablet mellem Bornholm og Sverige færdigt, og kl. 18 kunne bornholmerne igen få strøm fra Sverige efter at have klaret sig selv siden den 22. december sidste år, da søkablet blev revet over.

I første omgang skal kablet igennem en 24 timers prøvedrift, hvorefter det igen kan tages i normal drift. Indtil videre beholder Østkraft blok 6 på nettet.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.