Gå til hovedindhold

Spørgsmål om vindmøller: Find svaret på ny webportal

Publiceret d. 28.2.2013 13.46
Ny webportal giver naboer, kommuner og vindmølleopstillere samlet adgang til statslig information om vindmøller

​Med lanceringen af webportalen vindinfo.dk er det i dag blevet nemmere for både borgere, myndigheder og vindmølleopstillere at finde svar på de mange spørgsmål, som kan opstå i forbindelse med planlægningen af nye vindmøller.

Portalen er resultatet af et samarbejde mellem Naturstyrelsen, Miljøstyrelsen, Energistyrelsen og Energinet.dk. Ved hjælp af links gør portalen det lettere for borgere, myndigheder og opstillere at finde vej til den information om vindmøller, som findes på de forskellige statslige organers hjemmesider.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.