Gå til hovedindhold

Stadig plads på gaslager efter auktion

Publiceret d. 2.9.2010 10.59
Alle kunder fik hvad de efterspurgte, da Energinet.dk Gaslager holdt auktion over lagerpladsen på gaslageret i Lille Torup.

Der er stadig lagerplads på Energinet.dk's gaslager i Lille Torup efter de nyligt afsluttede auktioner over lagerkapaciteten. Den lagerplads, der er tilbage, svarer til knap 0,4 mia. kWh ud af de knap 4,5 mia. kWh lagerplads, der blev udbudt som uafbrydelig volumenkapacitet.

Den resterende mængde sælges i morgen den 23. april efter først-til-mølle-princippet. Alle indkomne ordre modtaget i perioden onsdag den 23. april 2008 kl. 9-12:00 vil blive betragtet som modtaget samtidigt. Er der overefterspørgsel vil tildelingen ske pro rata.

Den 16. april holdt Energinet.dk Gaslager også auktion over uafbrydelig injektions- og udtrækskapacitet som separate produkter. Her blev der udsolgt, hvilket svarer til godt 0,5 mia. kWh injektionskapacitet og godt 1,6 mia. kWh udtrækskapacitet.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.