Gå til hovedindhold

Svage prisfald på el trods kulde og lav vandstand

Publiceret d. 1.3.2011 09.42
Selv om vandstanden i de nordiske vandkraftmagasiner er historisk lav, og vinterkulden vendte tilbage i februar, faldt engrosprisen på el fra januar til februar. Faldet skyldtes bl.a. vedvarende import fra Tyskland.
Den østdanske engrospris lå i gennemsnit i februar på 38,9 øre/kilowatt-time mod 40,5 øre/kilowatt-time i januar. I Vestdanmark var der et lidt mindre fald, idet den gennemsnitlige engrospris var 38,6 øre/kilowatt-time i februar mod 39,4 øre/kilowatt-time i januar.
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.