Gå til hovedindhold

Systemplan 2012 er udkommet

Publiceret d. 30.11.2012 07.19
Systemplanen tegner et billede af Energinet.dk's væsentligste aktiviteter og indsatsområder i det forløbne år og giver en overordnet status for den fremadrettede planlægning.

Energinet.dk udarbejder hvert år en systemplan. Planen er en del af Energinet.dk's afrapportering til Energistyrelsen og danner grundlag for Energistyrelsens tilsyn med Energinet.dk.

I december 2012 udgiver Energinet.dk desuden Strategiplan 2012, som Energinet.dk udarbejder til klima-, energi- og bygningsministeren. Strategiplan 2012 sammenfatter de overordnede perspektiver og Energinet.dk's fremadrettede strategi for at realisere de ambitiøse mål om en grøn omstilling af det samlede energisystem. Systemplan 2012 går mere i dybden med årets aktiviteter, planlægning og indsatsområder i Energinet.dk.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.