Gå til hovedindhold

Temadag om VE-gasser og gasnettet

Publiceret d. 13.9.2011 12.15
Energinet.dk inviterer til temadag om VE-gasser og gasnettet. Kom og få ny viden og tværfaglig indsigt

Er du interesseret i at få et øget indblik i mulighederne for at anvende VE-gasser i gasnettet og ønsker du ny viden om andre fagområder end dit eget, så kom til Energinet.dk's temadag.

Onsdag den 5. oktober 2011 afholder Energinet.dk temadag om VE-gasser og gasnettet. Forskningskoordinator, Steen Vestervang, opfordrer fagfolk og andre interesserede til at sætter kryds i kalenderen og møde op til en dag fyldt med ny viden og tværfaglig indsigt:
 
- Formålet med dagen er at give deltagerne øget viden om mulighederne for at anvende VE-gasser i gasnettet, i forbindelse med at vores energiforsyning gradvis bliver mere og mere baseret på vedvarende energi.

Temadagen henvender sig til fagfolk og andre med interesse i forgasning, biogas, elektrolyse og gasnettet.
 
- Normalt er det ikke en gruppe der samles, og formålet er således også at give deltagerne viden på tværs af områderne. Det fælles og samlende for områderne er VE-gassernes samspil med gasnettet, siger Steen Vestervang, hvorefter han prompte tilføjer:
- og så er det gratis at deltage! 

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.