Gå til hovedindhold

Tilslutning af regulerkraftanlæg

Publiceret d. 29.7.2010 13.41
På foranledning af Energinet.dk's Netudvalg er der udarbejdet et notat, der redegør for de overordnede markedsmæssige og tekniske/økonomiske sammenhænge i forbindelse med tilslutning af regulerkraftanlæg.
Notatet er udarbejdet som en vejledning i, hvilke regelsæt der gælder for tilslutning af regulerkraftanlæg. Notatet kan danne grundlag for netselskabernes udarbejdelse af konkrete tilslutningsvilkår.
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.