To nye medlemmer af interessentforum | Energinet

To nye medlemmer af interessentforum

Publiceret d. 29.7.2010 14.02
Transport- og energiministeren har udpeget to nye medlemmer af Energinet.dk’s interessentforum.

For Danmarks Naturfredningsforening afløser energimedarbejder Janne Wichard Petersen Frederik Hoedeman. For Dansk Industri afløser konsulent Majbritt Lind Hans-Erik Kristoffersen. Se alle medlemmer her.

Begge nye medlemmer er udpeget som medlemmer med særlig indsigt i miljø- og klimaspørgsmål.

Næste møde i Energinet.dk’s interessentforum finder sted den 24. oktober. På dagsordenen vil bl.a. være virksomhedens strategiplan.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.