Gå til hovedindhold

Tyske elpriser trækker danske elpriser op

Publiceret d. 5.9.2011 09.34
I august medførte højere spotpris på el i Tyskland højere spotpriser på el i Danmark.

Af Søren Klinge

I Tyskland steg spotprisen i august til i gennemsnit 36,2 øre pr. kilowatt-time mod 34,6 øre i juli.

I Danmark steg den gennemsnitlige spotpris i Vestdanmark til 33,8 øre pr. kilowatt-time i august mod 31,5 øre pr. kilowatt-time i juli. Mens den gennemsnitlige spotpris i Østdanmark i august lå på 36,4 øre pr. kilowatt-time sammenlignet med 32,3 øre i juli.

I det øvrige Norden sikrede stigende vandstand i de nordiske vandmagasiner stabile priser.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.