Gå til hovedindhold

Udsigt til høj dansk elforsyningssikkerhed i den kommende vinter

Publiceret d. 2.12.2016 14.02
European Network of Transmission System Operators for Electricity - ENTSO-E - vurderer i sin “Outlook-rapport” for vinteren 2016-2017, at der under normale forhold vil være tilstrækkelig kapacitet i det danske elsystem til at dække Danmarks behov for el.

Såvel elproduktionskapaciteten på kraftværker, decentrale kraftvarmeværker, vindmøller mv. som kapaciteten i det indenlandske elnet og elforbindelserne til udlandet er tilstrækkelig til at opretholde den høje danske elforsyningssikkerhed.
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.