VE-teknologier får saltvandsindsprøjtning | Energinet

VE-teknologier får saltvandsindsprøjtning

Publiceret d. 29.7.2010 13.26
4 x 25 mo. kr. til bl.a. solceller og bølgekraft.

I forbindelse med forårets politiske energiforlig er der afsat fire puljer på hver 25 mio. kr. over 4 år til demonstration og udbredelse af små VE-teknologier med fokus på solceller, bølgekraft, bioforgasning og andre demonstrationsmodne teknlogier.

Energinet.dk forventer at udbyde det nye program umiddelbart efter vedtagelsen i Folketingets forårssamling.

Læs mere her

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.