Gå til hovedindhold

Viden til Vækst på årets EnergiForsk-konference

Publiceret d. 22.4.2013 10.49
Viden til Vækst hedder temaet på dette års fælles konference for de danske energiforskningsprogrammer, som holdes 20. juni 2013 i Ingeniørhuset i København. På konferencen vil klima-, energi- og bygningsminister Martin Lidegaard fortælle om regeringens tiltag, og om hvordan programmerne bedst mulig organiseres til gavn for bru-gerne.

Deltagerne kan også høre om, hvordan de søger støtte til forskning, udvikling, demonstration og markedsmodning af nye teknologier og grønne løsninger og møde andre potentielle ansøgere, projektpartnere, skab netværk og lav aftaler. Endelig er der mulighed at besøge energiforskningsprogrammernes infostande og få sparring på projektidéer, ansøgning, tidsfrister m.m.
 
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.