Gå til hovedindhold

Vindere af Ipads fundet

Publiceret d. 22.5.2012 06.38
Knap 500 deltog i konkurrencen om at vinde en iPad ved at svare på spørgsmål om udbygningen af gastransmissionsnettet. Nu er de to vindere fundet.

Af Sanne Safarkhanlou

Selvom Andrea Fasting kun er 7 år, har hun fuldstændig styr på, hvorfor Energinet.dk lige nu er i gang med at bygge en ny gasledning mellem Frøslev ved grænsen og Egtved.

Så godt, at hun – måske med en anelse voksen-hjælp – nu har vundet en iPad i en lodtrækning, hvor hun skulle svare på to spørgsmål om udbygningen af naturgasnettet i Syd- og Sønderjylland.

Skabe opmærksomhed om  trafiksikkerhedsfilm
Konkurrencen, som Andrea deltog i, var sat i verden for at få skabt opmærksomhed om en film om trafiksikkerhed og højresvingsulykker, der er lavet i forbindelse med det store anlægsprojekt.

Andrea  går i børnehaveklassen på Askov-Malt Skole og er nok en af de første i klassen, der har sin helt egen iPad. I baggrunden Harry Straathof fra Visser & Smit Hanab, der havde udloddet de to iPads.

Det er den hollandske entreprenør, der skal lægge gasrøret i jorden, Visser & Smit Hanab, der har produceret filmen – og derfor var det også den hollandske projektleder Harry Straathof, der overrakte præmien til Andrea på projektkontoret i Over Jerstal ved Vojens i går.

God at tale ud fra
Andrea havde sin bonusfar, Lars Vindbjerg med, og han fortalte, at filmen er god at snakke trafiksikkerhed ud fra – også selvom den er på hollandsk og tekstet på dansk:

- Der er en rigtig god grafik i filmen, som tydeligt viser, de blinde vinkler og hvor man skal passe på, hvis man er i nærheden af en lastbil. Så den har vi set sammen, siger han.

Foruden filmen og konkurrencen er der også produceret postkort og plakater, der er blevet uddelt til skoler langs den kommende gasledning i håb om, at det vil give anledning til en snak om trafiksikkerhed.

Magnus vandt også
Der var i alt 497 deltagere, der havde svaret rigtigt på spørgsmålene i konkurrencen, og blandt de mange svar er der nu fundet to vindere. Den anden vinder blev Magnus B. Ramsgaard.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.