Gå til hovedindhold

Webinar om ENTSO-E’s tiårsplan TYNDP 2016

Publiceret d. 5.5.2016 11.25

Mandag den 9. maj mellem kl. 10.30 og 12.00 inviterer European Network of Transmission System Operators for Electricity (ENTSO-E) til webinar om den kommende tiårsplan for det europæiske eltransmissionsnet, Ten Year Net Development Plan 2016 (TYNDP 2016). Planen danner bl.a. grundlag for de særlige vigtige eller grænseoverskridende Projects of Common Interest-projekter, Europa-Kommissionen udpeger.

ENTSO-E vil præsentere forslag i planen og vise eksempler på, hvad den kommende plan kommer til at indeholde, inden TYNDP-planen offentliggøres og sendes i høring, sandsynligvis i slutningen af juni.

Læs mere og tilmeld dig webinaret her.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.