Gå til hovedindhold

Workshop om Smart Grid og flaskehalse

Publiceret d. 31.10.2012 12.17
Af 581;#Jesper Nørskov Rasmussen
Mandag 5. november er der workshop, hvor Smart Grid-løsninger og netselskabernes flaskehalsproblemer diskuteres. Der er stadig ledige pladser.

Du indbydes til workshop, hvor Smart Grid-løsninger på netselskabernes flaskehalsudfordringer diskuteres.
Flere forskellige projekter arbejder med Smart Grid-løsninger til netselskaberne. Denne workshop har til formål at udveksle viden om indholdet i nogle af projekterne og at diskutere forskellige løsninger. Desuden vil der blive mulighed for at diskutere koordinering af de forskellige projekter. Både tekniske og markedsmæssige vinkler behandles.
Workshoppen er for deltagere både fra netselskaberne og fra forskellige andre aktører i branchen, for at få forskellige vinkler på udfordringerne.

Workshoppen foregår fra klokken 10 til 16 hos Energinet.dk, Tonne Kjærsvej 65, 7000 Fredericia. Den er arrangeret i samarbejde med Neas Energy og Ea Energy Analyses.

Tilmelding til Lotte Holmberg Rasmussen lhr@neasenergy.com.

Find program mv. under Læs mere.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.