Gå til hovedindhold

Workshop-rapport om vindmølleprojekter

Publiceret d. 16.12.2011 13.07
Resultatet fra en workshop om opstilling af vindmøller på land er opsummeret i en ny rapport.

Energinet.dk og Vindmøllesekretariatet under Naturstyrelsen, der har til opgave at hjælpe kommunerne med at fremme vindmølleplanlægningen, er gået sammen om at kortlægge den samlede proces vedrørende opstilling af vindmøller på land og finde frem til mulige forbedringer.

Opstillingen af vindmøller på land er en relativt kompleks proces, som løber fra projektidé til realisering, og undervejs deltager mange interessenter.

Det giver anledning til en række udfordringer bl.a. i forhold til den praktiske planlægning og kommunikationen med borgere og andre interessenter.

I oktober afholdt Energinet.dk og Vindmøllesekretariatet med bred branchedeltagelse en workshop, hvor processen for etablering af landvindmøller blev gennemgået.

Resultatet fra workshoppen er nu opsummeret i en rapport, som beskriver de udfordringer og forbedringsforslag, som deltagerne på workshoppen i fællesskab identificerede.

Læs rapporten her

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.