Energinet på folkemødet | Energinet

Energinet på Folkemødet 2019

Energinet er i 2019 på Folkemødet som en af over 20 partnere, som står for at forme debatter og events på Folkemødets Klima- og Energiscene. 

Men vi deltager også i din debat, hvis du er arrangør og mangler en engageret ekspert. Se holdet herunder. 

Energinets eksperter i grøn omstilling

Hvis du er arrangør på Folkemødet i 2019 og mangler en oplægsholder eller debatdeltager med stor viden inden for grøn omstilling af energisektoren, stiller vi op med et skarpt hold:

Thomas Egebo

Thomas Egebo

Thomas Egebo er Energinets CEO og tidligere departementschef i Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet. Han har indgående kendskab til energisektoren og deltager især gerne i debatter om grøn omstilling og digitalisering samt den nødvendige kobling af energisektorerne, når omstillingen skal gå fra 50 til 100 % VE. 

Thomas på LinkedIn

Thomas på Twitter

Nicolai Nørgaard Peulicke

Nicolaj

Nicolai Nørgaard Peulicke er direktør for digitalisering i Energinet og brænder for at udnytte digitalisering til at skabe fremtidens grønne energisystem. Han deltager i sær gerne i debatter om digitalisering, forbrugerens rolle og hvordan, vi skaber effektive og ansvarlige digitale løsninger i den grønne omstilling.

Nicolai på LinkedIn

 

Søren Dupont Kristensen

Søren Dupont Kristensen

Søren Dupont Kristensen er direktør for Energinet Elsystemansvar og er en erfaren topleder i elsektoren. Han deltager især gerne i debatter om elektrificeringens rolle i den grønne omstilling samt om det kollektive elnets vitale rolle og de store opgaver, elnettet kan og skal løse i omstillingen til vedvarende energikilder som fx vind og sol.

Søren på LinkedIn

Søren på Twitter

Hanne Storm Edlefsen

Hanne Storm Edlefsen

Hanne Storm Edlefsen er områdeleder for Strategisk Planlægning i Energinet Elsystemansvar og er en erfaren leder i elsektoren. Hun deltager især gerne i debatter om forskning og udvikling, udnyttelse af havvindressourcer i Nordsøen samt om sektorkobling og PtX (omdannelse af el til for eksempel flydende VE-brændstoffer). 

Hanne på LinkedIn

Hanne på Twitter

Jeppe Danø

Jeppe Danø

Jeppe Danø er områdeleder for Gassystemansvar i Energinet Gas TSO med stor ekspertise inden for regulering og markedsudvikling af el- og gasmarkeder. Han deltager især gerne i debatter om den fremtidige anvendelse af grøn gas som en vigtig del af et energisystem med 100 % vedvarende energi. 

Jeppe på LinkedIn

Jeppe på Twitter

Stine Grenaa Jensen

Stine Grenaa Jensen

Stine Grenaa Jensen er leder af gassystemudvikling i Energinet Gas TSO og er en erfaren ekspert inden for energi og omstilling til vedvarende energi. Hun deltager gerne i debatter om især den fremtidige anvendelse af grøn gas, sektorkobling og PtG (omdannelse af el til gas), som alle er vigtige brikker i et energisystem med 100 % vedvarende energi.

Stine på LinkedIn

Stine på Twitter

Ring til os
Vores hold af eksperter er til rådighed i forskellige perioder hen over Folkemødet. Hvis du ønsker at engagere én af dem til dit event, kan du kontakte Thomas eller Maia, som koordinerer Energinets aktiviteter på Folkemødet.