Arbejdsmiljø i Energinet | Energinet
Energinet tager ansvar og passer på mennesker og miljø

Modtag vores nyhedsbrev direkte i din indbakke

Tidligere nyhedsbreve fra Arbejdsmiljø i Energinet

Abonner på nyhedsbrevet
Arbejdsmiljøprisen

Energinet uddeler hvert år en arbejdsmiljøpris for at anerkende personer, som gør en ekstra indsats for det gode arbejdsmiljø.

Prisen uddeles en gang i kvartalet og kan ske til både leverandører, entreprenører og ansatte i Energinet - og til såvel enkeltpersoner som arbejdshold eller firmaer.

Alle der arbejder for eller i Energinet kan indstille kollegaer, samarbejdspartnere, bygherrerepræsentanter eller sig selv.

Du indstiller en kandidat ved at sende en mail til arbejdsmiljopris@energinet.dk

Arbejdsmiljøprisen 2018

NCC Danmark A/S Infra Service får Arbejdsmiljøprisen for deres indsat for at etablere optimale arbejdsmiljøforhold, for de samarbejdspartnere der skal arbejde midt i et trafikknudepunkt, og samtidig skabe sikre passager for fodgængere og cyklister.
Energinet arbejder sammen med NCC på projektet ”KBH01 - København Forsyning og Reinvestering”, hvor der blandt andet skal etableres en 132 kV-forbindelse mellem Avedøreværket og Amager kobling. Dette foregår i bymæssig bebyggelse og er det første projekt, som Energinet har af denne karakter. Udfordringerne i forbindelse med dette anlægsarbejde adskiller sig væsentligt fra de fleste andre anlægsprojekter Energinet har haft på især to parametre:
• mængden af krydsende ledninger/pladsen
• samt intensiteten af trafik (biler, cyklister & fodgængere), som man er nødt til at forholde sig i Storkøbenhavn.