LANDSKAB OG ARKITEKTUR

Energinet inviterer bornholmerne med ind i arkitektens tegnestue, når der afholdes to workshops om Energiø Bornholm, og hvordan den kommende omformerstation bedst passes ind i landskabet på Sydbornholm.

Energinets arkitekter på stationsbyggeriet, Arkitema, vil over to aftener i hyggelige rammer på Bornholms Højskole tage bornholmerne med ind i processen med at udforme og indpasse stationsanlægget. Her får deltagerne mulighed for at høre mere om hvordan en omformerstation er opbygget, samt hvilke rammer og begrænsninger der er, når man skal bygge et el-teknisk anlæg. Man kan også høre mere om landskabet syd for Aakirkeby, hvor stationen skal ligge, og hvilke særlige karakteristika og muligheder det indeholder.

Arkitema vil på de to workshops præsentere en række inspirerende eksempler fra andre lignende byggerier, hvor der er arbejdet med blandt andet facader, indpasning i landskabet og beplantning. Der bliver også mulighed for at komme med sine egne ideer og input til stationen, og arkitekterne står klar til at hjælpe med at formulere og videreudvikle dem sammen med deltagerne.

Workshop 1

Første workshop blev afholdt 14. december 2022

Workshop 2

Anden workshop blev afholdt den 2. februar 2023

Præsentation

Mandag den 20. marts 2023 kl. 19-21

Læs mere og tilmeld dig her