Foto fra anlægsarbejdet ved Tommerup
Foto fra anlægsarbejdet ved Tommerup i 2021

Energinet sætter ekstra turbo på arbejdet med Baltic Pipe på Fyn

Middelfart Kommune har givet tilladelse til udvidelse af arbejdstiden i en periode.

Arbejdet med Baltic Pipe på Fyn er nu i fuld gang igen, efter Energinet den 1. marts 2022 modtog ny miljøtilladelse til projektet.

Gasrørledningen skal være klar til idriftsættelse i oktober i år, og da anlægsarbejdet lå stille en stor del af 2021 på grund af den manglende miljøtilladelse, er tidsplanen stram.

Derfor har vores entreprenør søgt og fået tilladelse af Middelfart Kommune til at arbejde ud over almindelig arbejdstid. I Middelfart Kommune – det vil sige på strækningen fra Skrillinge Strand til Håre – må entreprenøren derfor arbejde fra kl. 7-18 på søndage til og med søndag den 10. april.

Entreprenøren har desuden tilladelse til at arbejde kl. 7-18 på forårets helligdage – det vil sige skærtorsdag, langfredag, 2. påskedag, store bededag, Kristi himmelfartsdag og 2. pinsedag.

Det arbejde, der udføres på helligdage, planlægges til at foregå i det åbne land med så få gener som muligt for naboerne. På almindelige hverdage, mandag-lørdag, skal arbejdet så vidt muligt udføres fra kl. 7-18, men særlige forhold kan betyde, at det af og til er nødvendigt, at arbejdet fortsætter til kl. 20.

Kontakt

Abonnér på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.