Baltic Pipe-byggepladsen ved Lillebælt
Energinets entreprenør bliver nødt til at arbejde om lørdagen i en begrænset periode i august.

Arbejde om lørdagen ved Sønder Stenderup i en begrænset periode

Tre lørdage i august tages i brug for at blive færdige med at svejse gasrørene sammen på byggepladsen ved Lillebælt.

Energinets entreprenør, Boskalis, har set sig nødsaget til at tage 2-3 lørdage i brug for at blive færdig med svejsearbejdet på den del af Baltic Pipe, der skal trækkes under Lillebælt. Det drejer sig om den 8. og 15. og eventuelt 22. august 2020 kl. 8-14.

”Nogle af processerne har trukket lidt ud, og det betyder, at vores entreprenør har behov for at tage et par lørdage i brug for at blive færdig til når røret skal trækkes over bæltet. Det er selvfølgelig ærgerligt, men vi kan heldigvis gøre det inden for kommunens normale forskrifter, og i en meget begrænset periode”, siger Nina Frøkjær Vendelboe, projektleder i Energinet.

Arbejdet, der skal udføres om lørdagen, er præcis det samme, som udføres mandag til fredag, og det tilrettelægges, så de mest støjende aktiviteter vil finde sted om formiddagen og de mindst støjende aktiviteter om eftermiddagen indtil kl. 14.

Kolding Kommune er orienteret om den midlertidig udvidelse af arbejdstiden, der følger kommunens forskrifter for bygge- og anlægsaktiviteter.

Se video om anlægsarbejdet ved Lillebælt her

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.