Baltic Pipe i Kolding-området – udvidede arbejdstider

Vi har travlt med at blive færdige med gasrørledningen, og derfor vil der hen over sommeren også blive arbejdet på lørdage.

Arbejdet med Baltic Pipe i Østjylland kører nu på højtryk, godt hjulpet af foråret, der har indfundet sig med solskin og tørvejr.  

Som udgangspunkt foregår arbejdet med rørledningen på hverdage kl. 7-18 og lørdage kl. 8-14. Vi har travlt med at blive færdige, og entreprenøren har derfor søgt og fået tilladelse af Kolding Kommune til undtagelsesvist at arbejde ud over almindelig arbejdstid. Det betyder, at vi har tilladelse til at arbejde på lørdage til kl. 18 og undtagelsesvist på hverdage til kl. 20.

Nærmeste naboer er tidligere blevet informeret om, at det udvidede lørdagsarbejde vil finde sted i lige uger frem til oktober. Af praktiske grunde bliver det ændret, så arbejdslørdagene bliver i uge 22 og i uge 23 og derefter i ulige uger – det vil sige ugerne 25-27-29 osv.

På grund af travlheden bliver store bededag (fredag den 13. maj) også inddraget som en arbejdsdag.

Ét team arbejder anderledes

Anlægsarbejdet foregår i forskellige arbejdssjak. I det ene sjak, som arbejder med at grave op, nedlægge rør og fylde jord på igen, kommer medarbejderne langvejs fra. Derfor arbejder dette sjak frem til september i seks-dages uger, afbrudt af en uges fri cirka en gang om måneden.

Baltic Pipe skal være med til at sikre forsyningssikkerheden i Europa. Rørledningen skal være klar til delvis idriftsættelse i oktober 2022 og fuld idriftsættelse 1. januar 2023. 

Kontakt

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.