VIGTIG PROCES FOR NY VESTKYSTFORBINDELSE AFSLUTTET

Energinet har nu afsluttet arbejdet med miljøkonsekvensrapporten for den kommende 400 kilovolt forbindelse mellem Endrup og den dansk/tyske grænse (Endrup-Grænsen).

Borgerne i projektområdet for den kommende 400 kilovolt højspændingsforbindelse mellem Endrup og grænsen modtog i juni 2022 brev om, at man forventede, at 2. offentlighedsfase sættes i gang i slutningen af dette år. Siden da har vi i Energinet arbejdet hårdt på at få færdiggjort de nødvendige undersøgelser og dokumenter, og den del af arbejdet er nu afsluttet. Sagen ligger herfra til videre behandling hos myndighederne, som dog først kan komme videre med arbejdet, når der er udpeget en ny regering.

Da regeringsforhandlingerne efter folketingsvalget den 1. november 2022 endnu ikke er afsluttet, er det for nuværende ikke muligt for os at give en præcis køreplan for det videre forløb. Så snart der er klarhed over forløbet, vil borgerne i projektområdet modtage brev fra Energinet om den videre proces, samt datoer for vores informationsmøder, som vi vil afholde i henholdsvis Ribe og Bredebro snarest muligt.

Kontakt

Abonnér på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.