Rør lagt ud tæt ved Nr. Alslev Kirke på det nordlige Falster.

Arbejdet med gasledningen bliver mere og mere synligt i landskabet på Falster og Sydsjælland

Få her en kort oversigt over de strækninger på land, hvor Energinet arbejder de kommende uger.

Anlægsarbejdet på gasrørledningen Grøn Gas Lolland-Falster bliver i takt med forårets ankomst mere og mere synligt.

Energinet har ansvaret for strækningen fra Nørre Alslev på Falster til Everdrup på Sydsjælland. Ud over at vores tilsynsbiler, håndværksbiler m.fl. dagligt kører til og fra arbejdsområderne arbejder vi i den kommende tid på flere lokationer.

Falster
På Falster kan vi ses på strækningen fra Stubbekøbingvej og op til nordkysten af øen. Her bliver der rømmet muld af, ledningen lægges ned i udgravningen, og jorden fyldes tilbage. Forbipasserende vil især lægge mærke til gravemaskinerne på strækningen.Gasledningen føres under Stubbekøbingvej og Skovby Tværvej og under vandløbet Skovby Nor. Her kan man se maskiner ved krydsningerne.

Vordingborg Kommune
På Sjællandssiden – i Vordingborg Kommune – arbejder vi i den kommende tid på en strækning lige nord for Ørslev og op mod Lundbyvej syd for Risby. Det drejer sig også om at få rømmet muld af, lægge ledningen ned og fylde jorden tilbage.

Fra rørlagerpladsen øst for Ørslev og op mod Grumløse kører vi i den kommende tid rør ud til anlægsarbejdet. Vi kører uden om Ørslev, men enkelte transporter vil gå gennem Udby. Det betyder tung trafik i området, da én kilometer gasledning fylder tre-fire transporter.

Vi arbejder desuden med at føre gasledningen under en del veje i området fra sydkysten til Ørslev – blandt andet under motorvejen ved Bakkebøllevej.

Næstved Kommune
I Næstved Kommune er vi endnu ikke i gang med det egentlige anlægsarbejde. I den kommende uge begynder vi at sætte paddehegn op i den sydlige del af kommunen. Det er lange, grønne og lave hegn, som er lavet af kraftig plast. Hegnene skal holde padderne væk fra udgravningen.

Kontakt

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.