Mobile kompressorer som dem, der midlertidigt skal stå på linjeventilstationen i Middelfart

Den nye naturgasledning skal forbindes med den gamle ledning

Aktivitet på linjeventilstationer i den kommende tid vidner om, at projektet nærmer sig sin afslutning.

I den kommende tid bliver der aktivitet på linjeventilstationer på Vestfyn. Vi er nu så langt med projektet, at vi skal til at forbinde den nye naturgasledning med den del af den gamle ledning, som skal blive liggende.

Det betyder, at vi skal tømme den gamle naturgasledning for gas. Vi tager én sektion ad gangen og begynder arbejdet ved linjeventilstationen på Strib Landevej 112 i Middelfart. Naboerne her kan i den kommende tid derfor opleve tung trafik, lys og støj i nogle perioder.

I begyndelsen af november ankommer to mobile kompressorer til linjeventilstationen. Ved hjælp af dem får vi tømt en sektion af naturgasledningen. Når kompressorerne er sat i gang, vil de køre uafbrudt i cirka to en halv dag, og naboer vil derfor opleve støj. Det arbejde er planlagt til uge 45, det vil sige fra 6. november og frem Kompressorerne bliver hentet igen, når arbejdet er udført. Derefter vil der stadig være aktivitet på linjeventilstationen i et par uger, men støjniveauet vil være lavere.

I slutningen af november skal vi udføre lignende arbejde på linjeventilstationen, Blindekildevej 49 ved Bellinge. Her vil kompressorerne efter planen komme til at køre i slutningen af uge 47.

Vi forventer, at der er gas i hele den nye ledning inden jul. Arbejdet med at koble den nye og den gamle ledning sammen får ikke betydning for forsyningen af naturgas til forbrugerne.

Rørledningen er i jorden
Sideløbende arbejder vores entreprenører med at retablere dræn i jorden, hvor den nye ledning nu ligger. Derefter bliver mulden lagt tilbage. Vi har nu leveret knap halvdelen af strækningen tilbage til lodsejerne.

Kontakt

Abonnér på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.