Diskussionspapir om brugertilsagn til det kommende brintmarked

I dag har vi offentliggjort et diskussionspapir om brugertilsagn. Du kan finde oplægget på siden: Hydrogen Market Dialogue.

Indholdet er baseret på input modtaget under workshoppen den 12. oktober 2023 og har til formål at forberede Energinet og markedet på en investeringsbeslutning, som vil være betinget af et vist niveau af bindende brugertilsagn.

Markedsaktørerne inviteres til at booke møder med cru@energinet.dk og kkn@energinet.dk og/eller give skriftlig feedback (til de samme kontakter) til diskussionspapiret senest den 8. marts 2023. Energinet planlægger et webinar, hvor diskussionspapiret vil blive gennemgået. Vi planlægger at afholde webinaret den 1. marts 2023, hvilket er en uge før den førnævnte frist – tilmeldingsoplysninger, følger når vi kommer tættere på datoen.

Energinet understreger, at vi naturligvis vil være lydhør over for den politiske udvikling, efterhånden som den opstår, og vi vil tilpasse os i overensstemmelse hermed. For fuldstændighedens skyld vil vi også dele, at forskellige arbejdsgange (f.eks. tekniske) er i gang, og opdateringer om disse vil blive delt med markedet, når det er relevant.

Kontakt

Abonnér på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.