I høring nu under netreglen for systemforsvar og systemgenoprettelse (NC ER)

Høring af regler for suspendering og genoptagelse af markedsaktiviteter og høring af Energinets vurdering af vilkår og betingelser for at fungere som systemforsvarsydelsesleverandør på kontraktbasis og systemgenoprettelsesydelsesleverandør på kontraktbasis

Høring af regler for suspendering og genoptagelse af markedsaktiviteter, jf. Kommissionens forordning (EU) 2017/2196 (NC ER)

 

NC ER fastlægger principper for de procedurer og handlinger, der skal være gældende i tilfælde af nødsituationer og blackout-tilstand. Som et element heri skal de enkelte TSO’er udarbejde regler for suspendering og genoptagelse af markedsaktiviteter samt regler for afregning af ubalancer i perioder, hvor markedsaktiviteter har været suspenderet.

 

Energinet sender nu reglerne for suspendering og genoptagelse af markedsaktiviteter i høring.

 

og


Høring om vilkår og betingelser for at være systemforsvarsydelsesleverandør og systemgenoprettelsesydelsesleverandør, jf. Kommissionens forordning (EU) 2017/2196 (NC ER)

 

NC ER fastlægger, at hver TSO skal indsende forslag om vilkår og betingelser for at fungere som henholdsvis forsvarsydelsesleverandør på kontraktbasis og som genoprettelsesydelsesleverandør på kontraktbasis.

 

Energinets vurdering af vilkår og betingelser for at fungere som systemforsvarsydelsesleverandør på kontraktbasis og systemgenoprettelsesydelsesleverandør på kontraktbasis er nu sendt i høring.

 

 

Læs mere om de to høringer her: Netregler – Høring af forslag.

Kontakt

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.