Høring af forslag til ændringer i markedsforskrift D1 og I

Energinet inviterer aktører og andre interesserede parter til at kommentere høringsdokumenterne for markedsforskrift D1 og I.

De ændrede metoder og øvrige ændringsforslag skal understøtte de bedst mulige markedsprocesser samt en optimal udveksling af data i markedet. Desuden rydder vi op i data, som ikke længere anvendes, eller som skal udfases inden for den nærmeste fremtid.

 

Forskrifternes afsnit om definitioner er også opdateret, da vi og aktørerne fandt en del uoverensstemmelser i forbindelse med ændringer i de såkaldte aktøraftaler, som fastsætter måleoperatørers og balanceansvarliges vilkår for adgang til DataHub. Definitioner er ikke metoder, men vi har valgt at tage dem med i denne høring for at sikre en bred orientering.

 

Læs mere om høringen på Energinets hjemmeside.

Kontakt

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.