Nordic Balancing Model: beslutning omkring ét-prisafregning fra Q2 2021

Nordiske TSO’er har offentliggjort deres beslutning om ét-prisafregning fra Q2 2021

På Nordic Balancing Models hjemmeside har de nordiske TSO’er offentliggjort deres beslutning om ét-prisafregning fra Q2 2021. Det er blevet besluttet at se bort fra den tidligere undersøgte mulighed for to-prisafregning i timer med uhensigtsmæssig selvbalancering af elsystemet med både op- og nedregulering.

Nordic Balancing Model-styregruppen har besluttet at indføre ét-prismodellen fra Q2 2021; dog stadig med mulighed for at introducere andre mitigerende tiltag, hvis nødvendigt. Dette vil fortsat blive undersøgt.

Derudover er aktørernes kommentarer til de nordiske TSO’ers artikel, der behandler ubalanceafregning, også blevet offentliggjort på Nordic Balancing Models hjemmeside.

Abonnér på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.