Beskrivelse af fælles Nordisk markedsdesign for ubalanceafregningen

I forbindelse med overgangen til étprisafregning og én position for alle ubalancer d. 1. november 2021, er hovedelementerne i det fælles Nordiske markedsdesign for ubalanceafregningen beskrevet og udgivet.

En fælles Nordisk beskrivelse af hovedelementerne i ubalanceafregningen fra d. 1. november 2021 er nu beskrevet og tilgængelig på NBM's hjemmeside.

Dokumentet kan læses i tillæg til de nationale forskriftsopdateringer (engelske term: BRP Terms and Conditions) der skal laves i forbindelse med overgangen til étprisafregning og én position for alle ubalancer d. 1. november 2021.

Det er muligt at afgive kommentarer til NBM programmet vedrørende dokumentet og dets indhold, for mere information se overstående link.

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.